top of page

Her er en mere detaljeret prisliste 

 

 

Timepriser m.v. 

 

- ved opgaver som ligger uden om pakke priserne, skal beregnes en ca. time pris på 600,- incl. moms, men kontakt mig for individuelt tilbud.

 

- ved fotografering hos dig/jer eller location, er der et tillæg på kr. 795,- incl moms. (mobilt fotostudie :-) )

 

- Priser for fotografering af ekstra personer  ca. 150,- pr. person, spørg på prisen ved børn under 6 år. 

 

- ved forespørgsel for særlig eller ekstra retouchering, flytte, fjerne, lægge til, makeup m.v kr. 595,- pr. time (afregnes kun efter tidsforbrug)

Ved fotografering i stude i weekenden er der et tillæg på studielejen - afhænger af antal timer - ring og hør nærmere.

 

BEMÆRK: alle billederne leveres i høj kvalitet digitalt kvalitet så du har rådighed over dit billede - for mange fotografer betaler du både for fotografering og derefter pr. billede i print, men du får ikke det digitale negativ.

Priser på bryllup 

 

- ring for tilbud - mobil 21 69 20 12 :-)

 

Priser på prints

 

A2 i printet udgave kr. 475,- pr. kopi

A3 plus print            kr. 375,- pr kopi

A3 i printet udgave kr. 325,- pr. kopi

A4 i printet udgave kr. 250- pr. kopi

 

Andre formater kvadratiske, billedekollager m.v. kan naturligvis også printets. 

 

Printkvalitet er vigtigt. Alle prints er på Epson pro fotopapir. Jeg kan ikke garantere kvalitet prints som ikke er leveret af mig.

 

Alle fremkaldelser på papir, lærred eller enkelte elektroniske filer bliver professionelt billedbehandlet, således at de fremstår perfekt i enten farve eller sort/hvid. Alle billederne er et håndarbejde -  dette er ikke gældende når du får printet af de fleste printaktører i danmark eller udlandet.

Ring eller skriv til mig, hvis du har specielle ønsker, så du kan få en pris og jeg kan vurdere, om dine ønsker kan lade sig gøre :)

Prints skal afhentes, eller sendes via post danmark forsendelsesomkosninger og forsendelsesmaterialer vil blive tillagt. Forsendelse er på eget ansvar - jeg anbefaler afhentning eller levering. 

 

Øvrige omkostninger

 

Kørsel  ifølge statens takster. Såfremt der måtte være omkostninger til overnatning, færge eller bro dækkes de på separat regning. 

Generelle betingelser

I forbindelse med fotografering, forbeholder jeg mig retten til at anvende billederne på f.eks. hjemmesiden og facebook. Dette gælder IKKE for billeder ved nudeart, boudoir og lignende..  Såfremt man ikke ønsker, at almindelige billeder kan anvendes på hjemmesiden og facebook, bedes man gøre opmærksom på dette. Såfremt billederne måtte være publiceret på hjemmesiden og man ønsker at få dem fjernes skal det bare meddeles mig og de bliver fjernet.

 

Aflysning af aftalt fotografering

Aflyses en booking senere end 72 timer før fotografering, faktureres det fulde beløb for fotosession.

 

Flyttes fotograferingen til et senere tidspunkt vil der være en mindre omkostning for flytning af studieleje. såfremt fotograferingen efterfølgende ikke måtte blive afholdt vil kunden blive faktureret 100 procent af honoraret samt tillæg for flygning af studeleje.

Ved bookning af bryllup, dåb, konfirmation m.v. er der der særlige tidsfrister for afbestilling - kontakt for at høre nærmere.

bottom of page