top of page
Fotograf Henrik Jensen

Om mig:-)

 

Jeg elsker at tage billeder! Af børn, voksne, familien (med eller uden hund ☺), erhvervsfotografering, de store begivenheder, på tur med virksomheden, morgengaven til den eneste ene;-) - at få mennesker til at slappe af foran kameraet og give dem en oplevelse af sjov atmosfære og gode billeder! 

Er fotografen ikke en uddøende race I disse digitale tider, hvor alle har en telefon ved hånden? Det er på ingen måde min oplevelse, for som en af mine kunder sagde forleden, "vi har flere tusinde billeder, men da vi skulle vælge et og sende til familien, så var der ikke lige det, som vi kunne tænkte os at sende".

Og det er der, at jeg som fotograf kan levere og skabe billeder, som vi vælger at holde fast i, vende tilbage til og glæde os over igen og igen. 

Mange bryder sig ikke om at stå foran et kamera og prøve at se naturlig ud. Det er lige præcis den udfordring, som jeg holder af - at få mennesker til at være sig selv og slappe af, så vi fanger den historie eller det personlige udtryk eller glimt, som bare lige viser det, som vi vil ha' frem.  

Så er du/I på jagt efter en engageret, professionel, uhøjtidelig og passioneret fotograf - så ring på 21 69 20 12 eller skriv til mig på fotokontakt@hotmail.com og fortæl lidt om dine/Jeres tanker og overvejelser, så finder vi en god løsning. 

Mange tror, det koster "en krig" at få taget gode billeder, det gør det ikke - få kvalitetsfotografering til den rigtige pris.

 

Fotografiske hilsner 

Henrik Jensen

 

Du kan sende mig en besked i nedenstående formular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt eller du kan kontakte mig på:  

 

Mobil 21 69 20 12    |   fotokontakt@hotmail.com

 

Success! Message received.

bottom of page