top of page

WAGO Danmark A/S - Erhvervsfotografering

Vi har brugt Henrik til at tage profilbilleder af medarbejderne til vores nye hjemmeside. Vi oplevede Henrik som faglig dygtig og han formåede at gøre oplevelsen behagelig for alle med sit smittende gode humør.

Markus og Nannas bryllup!

Henrik tog de smukkeste billeder af os til vores bryllup. Han er yderst engageret, forberedt og har en energi der kun kan smitte af. Det er hverken første eller sidste gang vi bruger Henrik, og han får hermed de varmeste anbefalinger fra os. - Markus og Nanna.

Bodil, Furesø, Newborn fotografering

Vi havde 2 gode og sjove timer sammen med Henrik, hvor han fik rigtigt mange gode skud af Alfred – både vågen og sovende.

Henrik var meget professionel, rolig og nænsom, og jeg er meget imponeret over, at han både fik Alfred til at smile samt sove i forskellige stillinger.

Vi har nu nogle skønne billeder af vores lille guldklump.

Story here

Thomas og Anne S - Bryllupsfotografering

Vi har fået taget nogle skønne billeder til vores bryllup og vores datters barnedåb af Henrik.

Han er super dygtig og god til at få alle med så det ser godt ud og alle smiler ved at lave lidt sjov.

Vi kan klart anbefale ham til alle andre der skal bruge en god profesionel fotograf 👍🏼

Gro, Bergen - Bryllupsfotografering

I forbindelse med vårt bryllup i København valgte vi å bruke fotograf Henrik Jensen. Vi var svært fornøyd med bildene som ble tatt, og har i ettertid kjøpt mange flere enn planlagt :-) Vi hadde satt av en times tid til fotografering ute og fikk mange varierte bilder som et flott minne fra dagen!

 

Bedste hilsner Gro 

Michael, Farum - Dokumentation af vansier

"I forbindelse med en fotodokumentation af vansir oplevede jeg en meget professionel og behagelig fotosession. Henrik er en opmærksom fotograf, der får en til at føle sig godt tilpas under sessionen. Billedernes kvalitet er fremragende  med nogle vinkler, som overraskede mig positivt. Tillige et super engagement - tak for det!"

Jennifer, Værløse - Newborn fotografering

I was looking for a photographer who would take new born pictures. I found Hendrik when looking on google and I liked what I saw and was certainly not disappointed. Actually I was more than happy with the results. 

Henrik replied to my inquiry very quickly and we agreed on a great package. Henrik even came over to meet us before the shooting to discuss what we were looking for and what kind of pictures he should take. He really took the time needed. We felt very comfortable. Henrik is very creative and suggested some great ideas for the pictures. He took a lot of time to get all the pictures we wanted. Once the pictures were taken we got the final retouched pictures within a few days. We are very happy that we found Henrik and we can definitely recommend him. Always again! Thanks Henrik

Berit, Værløse - konfirmationsfotografering

 "Vi var virkelig glad for, at vi valgte Henrik til at tage billeder af vores datter, Mia, til hendes konfirmation. Henrik var meget grundig og professionel hele vejen igennem. Henrik spurgte før konfirmationen meget ind til vores ønsker og havde forberedt forskellige ideer til baggrundsmotiver, hvilket gjorde det afslappet og hyggeligt for os og Mia på selve dagen.   Resultatet er vi også utrolig glade for og vil helt sikkert bruge Henrik som fotograf en anden gang."

Tina, Viby sjælland - konfirmationsfotografering

”Henrik er meget professionel, engageret og motiverende, og formår virkelig at tage levende billeder. Han var grundig i sit forarbejde inden selve fotograferingen (mht. at finde nogle gode steder i og udenfor lokalet hvor der kunne ”skydes”), og formåede virkelig at få taget alle de billeder vi ønskede på meget begrænset tid. Vi er virkelig tilfredse med resultatet. Kan klart anbefales!”

 

Jeg glæder mig til at se det færdige resultat, men selv inden retoucheringen ser det jo fantastisk ud!

Zeuxion i Værløse, Erhvervsfotografering

"Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Henrik som fotograf i erhvershenseende. Vores virksomhed havde behov for nye profilbilleder af samtlige medarbejdere og det skulle gerne foregå hurtigt og gnidningsløst. Henrik levede til fulde op til forventningerne og stemningen var god og afslappet under fotoseancen. Processen både før og efter fotograferingen har været professionel. Jeg kan klart anbefale Henrik som erhversfotograf :)"

 

Mvh.

Andreas

Design Engineer

 

Bodil Grandorf, Værløse - Portrætfotografering

Jeg har tidligere prøvet andre fotografer. Det føltes så kunstigt og maskinfabrikeret, at de kun til nøds kunne få fremlokket et stift smil fra mig. Oplevelsen hos Henrik var ganske anderledes. Lige fra første kontakt blev jeg informeret grundigt om processen, og at han ville tage billeder med forskellige farvebaggrunde, så jeg forinden kunne overveje, hvad tøj/farve jeg tog på.

Anspændt kom jeg til fotoseancen, men Henrik fik mig hurtigt til at slappe af, og tiden fløj afsted. På et tidspunkt foreslog Henrik et foto, hvor jeg så alvorlig ud. Kunne nærmest ikke lade sig gøre, fordi jeg var kommet i godt humør :-) Resultaterne blev gode.

Henrik yder en fantastisk personlig service fra start til slut. Det bedste er, at han virkelig holder, hvad han lover - tidsmæssigt og professionelt hele vejen igennem.

Brian Davidsen, Birkerød - Konfirmation

Det var en fornøjelse at få taget nogle rigtigt gode billeder af vores 2 piger og alle gæsterne til deres konfirmation på KolleKolle af Henrik. Stemningen var god og afslappet, og det er det vigtigste for at taget gode billeder af alle vores gæster.

Efterbearbejdningen af billederne var fin, og det var nemt at vælge og ønske hvilke billeder, man ville have, og om der var noget, der skulle tilpasses.

Vi har nu nogle rigtig gode minder fra Anna & Ida's konfirmation

Sara, gravidfotografering, københavn

Henrik var simpelthen bare så professionel og afslappet igennem hele forløbet. På trods af at jeg hader at posere foran et kamera, fordi jeg typisk føler det akavet, så følte jeg mig virkelig tryg selvom jeg var helt nøgen. :-)

Rune og Mia Christensen, Værløse - børnefotografering

"Det var en fornøjelse at få taget nogle portrætter af Noah hos Henrik. Stemningen var god og afslappet, og det er det vigtigste for at taget gode billeder af et barn.

Efterbearbejdningen af billederne var fin, og det var nemt at vælge og ønske hvilke billeder, man ville have, og om der var noget, der skulle tilpasses.

Vi har nu nogle rigtig gode minder på print af Noah:-)

Søren Kruse, Værløse - børnefotografering

Vi søgte en lokal fotograf i Værløse og kontaktede Henrik fra Værløsefotografen. Vi skulle have et billede af familiens fælles søskendeflok og lidt billeder af de enkelte børn.

Vi oplevede Henrik have et godt tag på børnene, som hyggede sig og havde en god time foran kameraet. Henrik arbejder professionelt, og man er ikke i tvivl om, at han arbejder på at få de bedste billeder ud af situationen:-).

Efterfølgende oplevede vi Henrik serviceorienteret, han leverede billederne til tiden og til den aftalte pris. Vi kan kun give Henrik vores bedste anbefalinger...

Juliet Christensen, Værløse - erhvervskunde

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Henrik omkring mine yogabilleder. Henrik har en god forståelse for at overføre udtænkte tanker/ideér til slutresultat, men er også god til fastholdelsen af, hvad det grundlæggende mål er med billederne.

Jeg er meget glad for mine billeder, som nu bruges på min hjemmeside: yogabyjuliet.dk - og allerede på nuværende tidspunkt er der kommet en masse positive tilbagemeldinger.


Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik.

Heidi, Frederikssund - nudeartfotografering

Min mand blev ikke bare glad – han er himmelhenrykt og VILDT glad for de 2 portrætter, han fik i morgengave.

Det var en kæmpe overraskelse for ham, at jeg havde ”turdet” at få taget sådanne nogle billeder, og han har spurgt en del ind til, hvordan det var, hvordan det foregik, og jeg har glad delt alle mine gode oplevelser omkring forløbet.

klik her og læs videre

Dorte Skjoldemose, Værløse - erhvervskunde

Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Henrik 2 gange og har været meget tilfreds begge gange.

Sidst da jeg skulle bruge billeder til min virksomhed - fotos til bl.a. hjemmeside, visitkort og sociale medier.


Allerede fra start havde Henrik forskellige ideer til, hvordan opgaven kunne løses og sendte inspiration, så jeg havde noget konkret at forholde mig til.


Henrik formåede at sætte sig i mit sted, fornemmede hurtigt, hvilket menneske han stod overfor og var fleksibel og eksperimenterende undervejs.

Han lyttede til mine ønsker - men kom også selv med gode forslag. Han foreslog mig bl.a. en løsning, som jeg ikke selv havde tænkt over, og som jeg efterfølgende har haft stor glæde af.


Henrik var behagelig og nem at arbejde med. Han gav sig god tid, var engageret og gik ikke kompromis med billederne.


Jeg har oplevet Henrik som professionel i hele processen, og han leverede billederne hurtigt og til aftalt tid.


Henrik kan varmt anbefales:-)

Annemarie Malchow-knudsen, familie fotografering

Vi brugte Henrik til et portrætfotografi af hele familien. Henrik var hurtig, servicemindet og på een gang professionel og afslappet i sin tilgang til opgaven, så også børnene følte sig godt tilpas i studiet. Han lyttede til vores ønsker, og foreslog gode alternative opsætninger og udskæringer, som vi ikke selv havde tænkt på. Resultatet er vi rigtigt tilfredse med.

Pia Ottosen, Værløse - familiefotografering

Tusind tak for en super fotosession.

Det har været en fornøjelse at få børnene fotograferet hos dig. Du er en god inspirator og god til at få kontakt til alle 3 børn:-)

 

Jeg havde ikke gjort mig mange tanker omkring, hvordan børnene skulle være på billederne, men du havde mange gode ideer.

Det endelige resultat er mere en fantastisk.  Jeg kommer igen.....

 

 

Jan Spangsberg, Værløse - søskendefotografering

Henrik har taget nogle fænomenale billeder af drengene, som "fanger" deres udtryk fuldstændigt.

Henrik er super professionel, ikke bare på det fototekniske område, men også i arbejdet med børnene i en - for dem - uvant situation.

Drengene synes, det var en sjov oplevelse, og min kone og jeg har fået nogle helt utrolige billeder af børnene.

Vi vil helt sikkert bruge Henrik igen en anden gang. 

Sarah, Værløse - boudoirfotografering

At arbejde med Henrik har været en udelukkende positiv oplevelse. Henrik udviste en sjælden tålmodighed, engagement og fleksibilitet. Henrik var også god til at lytte til mine tanker og ønsker, hvorefter han krydrede dem med hans profesionelle viden og kreativitet.

Vore 2 timer i studiet fløj af sted på munter vis - men set i bakspejlet, var det 2 timers hårdt koncentreret arbejde.

Det efterfølgende arbejde med billederne spændte også af med en sideløbende konstruktiv dialog, så jeg følte mig tryg i forhold til det endelige resultat, som jeg er 100% tilfredsmed. Derfor glæder jeg mig allerede til næste gang - "Mor til 4

Lone, Fårevejle - boudoir og nudeartfotografering

Havde et dejligt shoot sammen med Henrik!! Den stod på nudeart og lidt boudoir, som vi havde aftalt på forhånd. Kendte ikke Henrik i forvejen, så det var lidt spændende...om vi nu 'klikkede'/ku' snakke sammen, især når jeg nu skulle stå nøgen foran kameraet.


De tanker blev nu hurtigt fejet af vejen, da jeg hilste på Henrik, og vi straks begyndte at snakke...han er simpelthen så nem at snakke med....afslappet og helt nede på jorden - dejligt!!


Og da vi arbejdede...er Henrik så professionel og grundig, at man virkelig prøver at gøre sit yderste for at få de bedste skud i kassen. Super positiv shoot...og bestemt ikke det sidste!!

Pia og Jakob Løvheim, Værløse - familiefotografering

Henrik formåede at gøre fotograferingen til en hyggelig og god oplevelse for hele familien. Børnene blev meget hurtigt trygge ved ham, og særligt vores 3-årige datter havde nogle fantastiske timer foran kameraet.

Vi fik taget rigtigt mange billeder og fik lov til at få medindflydelse på både opstillingen, valget af de bedste billeder og den endelige beskæring af billederne. Henrik og de andre personer i studiet var desuden meget tolerante og venlige overfor vores ønske om at medbringe en stor, glad og til dels besværlig hund:-)

Wioleta, Brøndbyøster - graviditets- og nudeart fotografering

Jeg har flere gange brugt Henrik som fotograf:-)  Han er professionel og meget kreativ, arbejder hårdt på at skabe de bedste billeder, og så føler jeg mig trygt I hans selskab.

 

Han har masser af ideer til, hvordan billederne kan komme til at se ud, og han er god til at hjælpe mig til at slappe af og finde mine bedste vinkler:-)

 

Jeg kan kun give Henrik mine bedste anbefalinger!! Tusind tak for nogle gode billeder!!

Helle Rosenstand, Farum - portrætfotografering til LinkedIn

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Henrik om billeder til Linkedin og andre sociale medier.

Henrik er en dygtig fotograf og formår at skabe en afslappet stemning samtidig med,  at han har meget skarpt blik for, hvordan billedet bedst skaber det udtryk, jeg ønskede. 

Trilby Gustafsson, Birkerød - familiefotografering

Vi oplevede Henrik, som en fantastisk positiv, imødekommende og professionel fotograf.  Med vanlig fleksibilitet tog han en familie på 7 (4 generationer) ind med kort varsel og formåede at få smilene frem hos alle fra den knap 3-årige til oldefar på 93.

Henrik var både venlig, rar, afslappet (hvilket også fik os til, at slappe af) og ikke mindst tålmodig - også da spædbarnet skulle ammes, og alle ha' en forfriskning undervejs.

Gode billeder kan ikke jages igennem, og det understregede han fra start til slut - der var inget tidspres.  Resultatet bevidner hans erfaring og indlevelsesevne.  Vi kommer helt sikkert igen!

Camilla Rasmussen, Ballerup - søskendefotografering

Jeg synes, det var en god oplevelse at få taget billeder af dig. Du er behagelig og rolig og forstår at gøre en tryg.

Jeg var selv lidt nervøs, man hører jo lidt rundt omkring om pigeglade fotografer. Men den "fordom" røg hurtigt - så tak for en god oplevelse. 

Gitte Nørberg, Værløse - søskendefotografering

2 timers meget hyggelig, munter oplevelse samt meget afslappet!

Er supergod til at skabe kontakt og få et helt fantastisk resultat.

Kan kun anbefale Henrik til andre. og vil helt bestemt benytte mig af Henrik en anden gang!

Ida-Marie Markou, Værløse - familiefotografering

Det var med en vis skepsis, at vi dukkede op til fotografering af vores 3 unger, 2 små trætte babyer og ikke mindst en nybagt storebror i trodsalderen. Men min skepsis var ubegrundet. Henrik fik meget hurtigt skabt en virkelig fin kontakt til vores 4-årige dreng. Han er normalt ikke meget for at få taget billeder, men han morede sig storartet, hvilket tydeligt kom til udtryk på billederne. Henrik er professionel og samtidig hyggelig og rar at være sammen med. Efter fotosessionen har han været sød til at svare på, hvad jeg har haft af spørgsmål. Vi fik allerede billederne til vores rådighed dagen efter og er meget tilfredse. En helt igennem god oplevelse og pengene værd. Det er ikke sidste gang vi smutter forbi Henriks studie! Mange hilsner fra Ida

Og mange mange flere…:-)

 

Lisbeth Fabricius, Værløse - børnefotografering

Jeg synes bare, det gik rigtig godt, og du var super god til børnene – lige det jeg eftersøgte, så det må vi helt sikkert prøve igen næste år.

 

Jim, Herlev - portrætfotografering

Tak for de færdige billeder - jeg er meget tilfreds med resultatet! Og iøvrigt også med hele forløbet, som jeg oplevede som kompetent og professionelt!. Lige fra en behagelig fotoseance til fremsendelse af råbilleder til det endelige resultat!

 

Mette Wikkelsø, Rødovre

“Henrik var virkelig god at arbejde sammen med. Han har et godt blik for poseringer, lys og billedkomposition og er god til at instruere - så man får det bedste ud af en selv som model. 

Det var virkelig stimulerende at ping - ponge ideer med Henrik og komponere spændende billeder ud fra oplægget.

 

Christa Viva Olsen, Køge - modelfotografering

Henrik er en dygtig fotograf med mange gode idéer til flotte billeder. Altid venlig og åben og er nem at samarbejde med. Han er både meget professionel men snakker også gerne om familie, skole osv., så stemningen bliver hyggelig og afslappet. Vi har arbejdet sammen to gange indtil videre og gør det gerne igen!

 

Betina Vexøe Peters - modelfotografering

Det var lærerigt, bemærkelsesværdigt og meget professionelt at arbejde med Henrik. Du får en super hyggelig oplevelse og nogle super professionelle billeder, og noget du kan være stolt af i fremtiden. Henrik giver dig en rigtig god oplevelse med glæde og masser af godt humør. Han er ganske underholdende og bringer kun det bedste frem i dine billeder ;D”

 

Chamilla Fenja Justesen, København - privat

Tak for et godt samarbejde. Din positive og energiske attitude fik mig til at føle mig tryg, og jeg synes, du var rigtig god til at finde på nye "poses" og ideer under "fotoshootet"!  Tak for nogle fine billeder! Glæder mig til næste gang, vi skal "skyde billeder.

 

 Isabella Bertram, Hillerød - modelfotografering

Jeg har haft fornøjelsen af at blive fotograferet af Henrik. Han er en meget tålmodig og dygtig fotograf. Han er nem at arbejde sammen med, samtidig er han også kritisk, da han gerne vil opnå de bedste fotoresultater. Han sørger også for, at det er en god oplevelse for modellen, derfor kan jeg kun give Henrik de varmeste anbefalinger som fotograf.

 

Line Nørgaard, Glostrup - modelfotografering

Henrik har en stærk ide, men samtidig giver han plads til modellens input, og heri skabes et fantastisk kreativt samarbejde, og det gør det til en leg at være foran hans linse.

 

Lærke-Natasja Lauridsen, Hillerød - modelfotografering

Jeg mødte Henrik tilfældigt til et foto meet up i Valby, der kom vi i kontakt og fik skudt nogle billeder af mig og min veninde. 

 

Da jeg modtog billederne, var jeg positivt overrasket og syntes, de var rigtig gode. Jeg tænkte, at her var klart en fotograf, jeg gerne ville bruge igen. Og der gik da heller ikke lang tid, før vi lavede en fotoaftale i hans hjemmestudie. 

 

Og her fik vi også lavet rigtig gode og flotte billeder - vi har allerede aftalt  vores 3 shoot:-)  "En fotograf jeg klart kan anbefale til modeller og private personer.

 

Anna Nissen, Hillerød - privat

 

Henrik er dejlig at omgås - både som menneske og fotograf. Han er åben for ideer, og har selv nogle super fede! Han er nem at arbejde sammen med, har kun haft gode oplevelser med  resultaterne bagefter:-)

 

Simone Noa, Køge - modelfotografering

 

Jeg oplevede et rigtigt godt samarbejde med Henrik og følte mig i trygge hænder uden at blive presset ud i noget, som jeg ikke ønskede. Det kan jeg kun anbefale!

 

Christel Dea Borres Hansen, København - privat

 

Henrik er en super dygtig og velforberedt fotograf! Han er utrolig behagelig at arbejde sammen med, og man føler sig tryg i hans hænder. Når han snakker til sine modeller så er det altid i en god tone, og der er plads til at komme med en masse ideer undervejs. Man får lyst til at komme igen, når man først har samarbejdet med ham! En fotograf jeg helt klart kan anbefale!

 

Mette Riis, Herlev - modelfotografering

 

Henrik har en behagelig personlighed, som gør, at han er nem at arbejde med. Han arbejder engageret og målrettet og er imødekommende overfor modellens ideer og ønsker. Han er oprigtigt interesseret i, at modellen føler sig godt tilpas, og at man skaber et godt samarbeje og rigig gode billeder!

Please reload

bottom of page