top of page

De mange muligheder

 

Her har jeg samlet lidt praktisk information samt nogle af de mange muligheder som foreligger. Det kunne være Studie boudoir, lingeri eller nudeart billeder. Eller hvad med hjemmefotografering, venindefotografering eller en morgengave - mulighederne er mange - er der ikke det du leder efter så ring 21 69 20 12 eller skriv til mig på fotokontakt@hotmail.com

Priser og info om hvordan...
 
STUDIE BOUDOIR, LINGERI ELLER NUDEART 
 
- 1,5 timers fotografering
- pris kr. 2850,- incl moms.
- 6 redigeret og retoucheret billeder
- leveres elektronisk
 
- 3 timers fotografering
- pris kr. 3450- incl moms.
- 8 redigeret og retoucheret billeder
- leveres elektronisk 
 
HJEMMEFOTOGRAFERING ELLER PÅ EN FLOT LOCATION ELLER HOTEL?
 

 Har du et hjem som kunne være flot at bruge eller måske et hotel så er der også mulighed for at få taget flotte billeder der.

 

- 3 timers fotografering hjemme eller på hotel eller anden intressant location

- pris kr. 3650- incl moms

- 7 redigeret og retoucheret billeder

- leveres elektronisk

- omkostninger til hotel eller anden leverandør afregnes af kunden direkte til denne.

 

VENINDEFOTOGRAFERING :-) SPAR PENGE OG FÅ EKSTRA SJOV!

 

- 2 veninder :-)

- 3 timers fotografering
- pris kr. 1850,- incl moms, pr veninde 
- 6 redigeret og retoucheret billeder til hver
- leveres elektronisk via dropbox
 
MORGENGAVE
 
- 50 minutters fotografering
- pris kr. 2495- ,- incl moms.
- 4 redigeret og retoucheret billeder  samt et A4 print
- leveres elektronisk 
Hvorfor, Hvordan og gode råd :-)

 

Motiverne er mange, lyst til at forkæle din kærste eller udkårne, lyst til at have flotte blleder af dig selv, lyst til at prøve noget nyt og se dig selv på en ny måde, mine kunder fortæller mange forskellige grunde, men det som står tilbage er ofte at de er overraskede over hvor flotte selv almindelige kvinder kan se ud :-) "det havde jeg ikke troet" eller tænkt at jeg kan se så godt ud..."

 

Lyst til at forkæle dig selv eller din udkårne med flotte billeder af dig til manden som har alt, eller kæresten som skal have en overraskelse eller måske morgengaven?

 

En anden ting som overrasker er, at der er sjovt, spændende og udfordrende,  som en kunde sagde da hun forlod mig efter 2 timer i studiet " jeg var godt nok spændt da jeg kom, men hvor er jeg overrasket over hvor hurtigt det er gået og hvor sjovt det har været.... og så troede jeg slet ikke jeg kunne komme til at se så godt ud på billederne!

 

Bourdoir og nudeart billeder dækker over meget forskellige billeder, så det første vi gør, er at vi prøver at kredse os ind på hvilke billeder og rekvisitter som vi skal anvende i f.eks. studiet. Du har måske set billeder og jeg kan ofte inspierer så vi udvekler lidt billeder, så vi har en klar ide om hvad vi skal lave. 

 

Når du ankommer tager vi en kop kaffe og taler lige det sidste igennem inden vi går igang. 

 

En ting som er væsentlig i denne sammehæng er din tryghed. Det kildene spørgsmål er, tør jeg være nøgen eller i undertøj overfor en fremmed mand!! - Svaret er, at jeg har fotograferet mange i tidens løb, som du kan se i min portefolio, at du naturligvis er velkommen til at få en personlig reference som du kan kontakte og høre om hvordan jeg arbejder som fotograf, og så er du selvfølgelig velkommen til at tage en god veninde med eller for den sags skyld din partner, der er aldtid brug for en ekstra hånd til at holde en lampe eller reflektor :-)  Min etik er høj og som du kan læse er mine kunder godt tilfredse også dem som bliver fotograferet i lingeri eller nøgen. 

 

Du modtager inden fotograferingen et link, hvor du kan downloade eller læse mere med gode råd om alt fra posering, og hvad du skal huske at tage med og hvad og hvordan på selve dagen.

 

Efter fotograferingen modtager du en række billeder, hvor du i ro og mag kan sidde hjemme ved computeren og vælge lige præcist de billeder som du kan lide.

 

Jeg lægger vægt på der er tid til at tage det roligt - så vi kan få de gode skud i kassen, så jeg har 2 pakker en på 2 timer og en på 3 timer - dertil kan du vælge om du har lyst til at få en makeupassistent til at lægge en flot makeup. 

 

En kunde som sendte efterfølgende denne mail, efter et fotoshoot - den blev jeg rigtigt glad for! da det lige netop er den oplevelse jeg gerne vil have mine kunder går hjem med! klip på:  Læs her......

 

bottom of page