top of page

Zeuxion i Værløse, Erhvervsfotografering

"Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Henrik som fotograf i erhvershenseende. Vores virksomhed havde behov for nye profilbilleder af samtlige medarbejdere og det skulle gerne foregå hurtigt og gnidningsløst. Henrik levede til fulde op til forventningerne og stemningen var god og afslappet under fotoseancen. Processen både før og efter fotograferingen har været professionel. Jeg kan klart anbefale Henrik som erhversfotograf :)"

 

Mvh.

Andreas

Design Engineer

 

Dorte Skjoldemose, Værløse - erhvervskunde

Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Henrik 2 gange og har været meget tilfreds begge gange.

Sidst da jeg skulle bruge billeder til min virksomhed - fotos til bl.a. hjemmeside, visitkort og sociale medier.


Allerede fra start havde Henrik forskellige ideer til, hvordan opgaven kunne løses og sendte inspiration, så jeg havde noget konkret at forholde mig til.


Henrik formåede at sætte sig i mit sted, fornemmede hurtigt, hvilket menneske han stod overfor og var fleksibel og eksperimenterende undervejs.

Han lyttede til mine ønsker - men kom også selv med gode forslag. Han foreslog mig bl.a. en løsning, som jeg ikke selv havde tænkt over, og som jeg efterfølgende har haft stor glæde af.


Henrik var behagelig og nem at arbejde med. Han gav sig god tid, var engageret og gik ikke kompromis med billederne.


Jeg har oplevet Henrik som professionel i hele processen, og han leverede billederne hurtigt og til aftalt tid.


Henrik kan varmt anbefales:-)

Helle Rosenstand, Farum - portrætfotografering til LinkedIn

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Henrik om billeder til Linkedin og andre sociale medier.

Henrik er en dygtig fotograf og formår at skabe en afslappet stemning samtidig med,  at han har meget skarpt blik for, hvordan billedet bedst skaber det udtryk, jeg ønskede. 

Juliet Chrisensen, Erhvervskunde, Værløse

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Henrik omkring mine yogabilleder. Henrik har en god forståelse for at overføre udtænkte tanker/ideér til slutresultat, men er også god til fastholdelsen af, hvad det grundlæggende mål er med billederne.

Jeg er meget glad for mine billeder, som nu bruges på min hjemmeside: yogabyjuliet.dk - og allerede på nuværende tidspunkt er der kommet en masse positive tilbagemeldinger.


Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik.

Please reload

bottom of page