top of page

Erhvervsfotografering

Kære gæst

 

Velkommen til mit helt eget kunstneriske univers, hvor jeg uden skelen til verden udenfor begiver mig helt der ind, hvor alt er tilladt, hvor der ikke sættes spørgsmålstegn, og hvor jeg kan lege og udtrykke mig, som jeg har lyst til.
En verden i total frihed og uafhængighed til andre end mit eget sanselige udtryk. 

 

At beskue, iagttage eller blot se et billede kan være et øjebliks flirt eller et mere indgående intimt forhold, hvor billedstrøg, farver, struktur danner nye tanker og ideer eller indtryk som driller din hjerne eller dit intellekt.

 

Hvornår opstår et forhold?, i et split sekund når nærkontakt opstår ved en let berøring eller når man fanger hinandens øjne i et sekund hvor man i virkeligheden bare er på vej videre – et blik på et billede som enten giver kontant tilbagemelding på at det er bare os eller måske skal vi bare have mere tid!

 

Så hvem er du? Som beskuer….?  kompromisløs i dit møde med kunsten eller tålmodig i dit sind hvor du har mod på at blive udfordret?  

 

Ingen har ret til at dømme, vi er alle forskellige af sind og af natur, vi har hver vores ret til at vælge hvad vi bliver berørt af……

 

Jeg har samlet lidt af mit arbejde gennem tiden - god fornøjelse .... måske:-)

 

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at se mine malerier live, er du velkommen til at kontakte mig på fotokontakt@hotmail.com

 

Henrik Jensen 

bottom of page