top of page

Her lidt om det praktiske forløb...

Inden vi mødes, har vi talt sammen om opgavens indhold, pris og antallet af billeder og prints, så der ikke kommer nogle økonomiske overraskelser efterfølgende! 

 

Afhængig af opgavens opfang f.eks. erhvevsfotografeing, bryllup m.v. holder vi et formøde, hvor vi taler om omfang, økonomi, billedernes stil, location osv. 

 

Når jeg ankommer, taler vi lige om, om der er ændringer til det aftalte, samt en sidste snak om hvilke billeder, vi skal tage. Herefter begynder jeg at sætte lys op efter behov. 

 

Jeg lægger vægt på, at stemningen er afslappet og gerne iblandet et stænk humor og humør:-) det er min erfaring, at den cocktail giver de bedste billeder! 

 

Efter aftale bliver der fremsendt billeder, som man i ro og mag kan sidde hjemme eller på kontoret og udvælge. 

 

Digitale billeder bliver leveret via dropbox eller en særskilt CD efter aftale.  Bestilling af prints bliver fremsendt via Post Danmark.  

Informationer - børne- og familiefotografering

Som far til 2 børn har jeg selv prøvet lidt af hvert:-) Jeg har ikke forventninger om, at børn skal opføre sig på en bestemt måd :-) og slet ikke når de er foran et kamera. 

 

Mit bedste råd er at tale med børnene om. hvad der skal ske. Der er god tid, og vi stresser ikke.  Vi har lagt en plan med en klar idé om, hvilke billeder vi skal have, og den følger vi. Har vi behov for at tage et sving uden om en forhindring, så er der også tid til det:-) 

 

Sørg for at have en par forskellige sæt tøt med, gerne en legeting eller 2 som børnene er trygge ved, og måske også må optræde på billedet. 

 

Inden fotograferingen har vi talt om hvilke billeder, og gå gerne på nettet og find inspiration som vi kan bruge, eller byder jeg gerne ind med ideer!

 

Når det gælder familie fotografering i alle aldre, sørg for at der lidt og spise med til de små, eller skal der tages særlige hensyn til de ældre :-) så planlægger vi det på forhånd. 

 

Også her kan det være en god ide, hvis man ønsker at have lidt forskeligt tøj med og ikke at alle billederne skal være ens. 

 

Når det gælder makeuppen, skal man ikke være bange for at give den lidt ekstra, indendørs flash tager en del af  "makeuppen" men det kan vi jo altid justere undervejs.

 

Praktiske informationer model og portefolio fotografering 

Går du i modeltanker og tænker, om det mon er noget for dig, få billeder til modelburoerne eller har bare lyst til at give den gas -  så få en god begyndelse her.

 

 

Det kommer til at foregå i rolige, trygge og professionelle rammer, hvor vi har lagt en plan sammen om hvilke billeder, du ønsker at få taget.

 

Vi udarbejder altid en kontrakt, så der er en klar aftale, du kan få tilsendt en kontrakt ved at bestille den under punktet kontakt. 

 

Du er altid velkommen til at tage en god veninde eller dine forældre med. Er du under 18 år, skal du have tilladelse af dine forældre/værge.

 

Model for første gang?  Det kan være en god ide, inden at du tager fat i mig, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilke billeder du ønsker at få taget. Skal det være inde eller ude - Beauty eller fashion eller portræt billeder. 

Kontakt mig for tilbud. 

Praktiske informationer ved boudoir og nudeart fotografering 

Lyst til at forkæle dig selv eller din udkårne med flotte billeder af dig til manden som har alt, eller kæresten som skal have en overraskelse eller måske morgengaven?

 

Motiverne kan være mange, men det som står tilbage er, at mine kunder er overraskede over hvor godt de kommer til at se ud på billederne :-)  "det havde jeg ikke troet", eller "tænkt at jeg kan se så godt ud...."

 

En anden ting som overrasker er, at der er sjovt og spændende, som en kunde sagde da hun forlod mig efter 2 timer i studiet " jeg var godt nok spændt da jeg kom, men hvor er jeg overrasket over hvor hurtigt det er gået og hvor sjovt det har været.... og så troede jeg slet ikke jeg kunne komme til at se så godt ud på billederne!

 

Bourdoir billeder dækker over meget forskellige billeder, så det første vi gør, er at vi ofte udveklsler lidt billeder og finder lidt inspiration som du synes kunne være spændende at lave. Når du ankommer tager vi en kop kaffe og taler lige det sidste igennem inden vi går igang. 

 

Du er selvfølgelig velkommen til at tage en god veninde med eller for den sags skyld din partner, men så ryger overraskelsen!

 

Du modtager inden fotograferingen en liste med gode råd om alt fra posering, hvad du skal huske at tage med og hvad og hvordan på selve dagen.

 

Efter fotograferingen modtager du en række billeder, hvor du i ro og mag kan sidde hjemme ved computeren og vælge lige præcist de billeder som du kan lide.

 

Jeg lægger vægt på der er tid til at tage det roligt - så vi kan få de gode skud i kassen, så jeg har 2 pakker en på 2 timer og en på 3 timer.  

En kunde som sendte efterfølgende denne mail, efter et fotoshoot - den blev jeg rigtigt glad for! da det lige netop er den oplevelse jeg gerne vil have mine kunder går hjem med! klip på:  Læs her......

 

bottom of page